Mobirise

Actueel

Hier leest u het laatste nieuws omtrent de Tielsche Kermiskoek.

Kantongerecht Tiel Veiling

De Eerste Koekveiling
9 september 2018

Het evenement dat dit jaar plaatsvindt zal een eerste editie van een jaarlijkse koekveiling zijn. Tijdens deze koekveiling wordt de eerste Kermiskoek van de nieuwe oogst roggebloem en honing gepresenteerd en geveild, naar het idee van het eerste vaatje haring.  De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel, wat een ieder van de Tielsche bevolking ten goede komt. Het goede doel is Stichting HeartSafe Tiel, die levens redt door zich in te zetten voor een sterk AED netwerk.

De koekveiling wordt gehouden op zondagmiddag 9 september in samenwerking met Open Monumentendag. Op deze wijze slaan de Tielse materiële-en immateriële cultuur de handen ineen. De veiling zal plaatsvinden om 13:00 uur bij het Kantongerecht, te Nieuwe Tielseweg 1. De deuren van het Kantongerecht zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Vindt u het leuk de koekveiling bij te wonen?
Dat kan! Klik hier om u in te schrijven.

Mobirise
Tielse Kermiskoek

Oprichting Stichting Behoud Traditie van de Tielsche Kermiskoek
1 september 2017

Wij zijn verheugd om te melden dat de Traditie van de Tielsche Kermiskoek vanaf nu officieel beschermd wordt door een Stichting. Wij zetten ons in om Nederlands Cultureel erfgoed door te geven aan de volgende generatie. Daarnaast stellen wij een boodschap van genegenheid centraal. Wilt u meer weten over stichting? Lees hier.

Mobirise
Tielse Kermiskoek

Kermiskoek op Postzegels
29 juni 2017


PostNL bracht vorig jaar een postzegelvel op de markt met louter streeklekkernijen. Tien provincies prijken met hun eigen regionale lekkernij op een postzegelvel van PostNL. Hierbij kan u denken aan de Bossche Bol, de Groningse Eierbal en natuurlijk... de Tielsche Kermiskoek! 

U kan dit verzamel-item bestellen via de website van PostNL. Op deze manier kan u uw pakketje in stijl dichtplakken als u een geliefde een kermiskoek opstuurt.

Contact

Tolhuiswal 1A, 4001 LL, Holland
[t] +31 (0)344 654663
[e] info@kermiskoek.nl
[KvK] 6974 4580
[IBAN] NL24 RABO 0324 1350 17