website templates

Steun de Stichting

Verspreid het verhaal van de Tielsche Kermiskoek.

De Koeksnoeper

€ 50,-


- U steunt de activiteiten die gericht zijn op het vergroten van de bekendheid van de traditie omtrent de kermiskoek, zoals gerichte tentoonstellingen, fairs en presentaties.

- U wordt persoonlijk uitgenodigd voor de jaarlijkse Koekveiling, waarbij de eerste koek van de nieuwe oogst rogge wordt gepresenteerd onder het genot van een drankje.

- U ontvangt twee geschenkkoeken. U kunt zelf van één Tielsche Kermiskoek genieten en de traditie steunen door één koek te schenken aan een naaste.

De Kandijkornuit                 

€ 100,- 


- U steunt de activiteiten die gericht zijn op het vergroten van de bekendheid van de traditie omtrent de kermiskoek, zoals gerichte tentoonstellingen, fairs en presentaties.

- U wordt persoonlijk uitgenodigd voor de jaarlijkse koekproeverij, waarbij de eerste koek van de nieuwe oogst rogge wordt gepresenteerd onder het genot van een drankje.

Naast de voordelen die Optie 1 biedt, heeft Optie 2 extra voordelen:

- U ontvangt twee grote genietkoeken. U kunt zelf van de Tielsche Kermiskoek smullen en de traditie steunen door één koek te schenken aan een naaste.

- U ontvangt het boek ‘Passie’, waarin wordt verteld over het Immaterieel Cultureel erfgoed dat Nederlands rijk is.

- U krijgt een vermelding op de website van de koek als vriend van Stichting Behoud van de Traditie van de Tielsche kermiskoek (mits gewenst).

De Meesterbakker          

€ ... ,-


U bepaalt uw eigen donatie aan het behoud van de traditie van de Tielsche kermiskoek.

Vrienden van Traditie Tielsche Kermiskoek

Onderstaande bedrijven en personen hebben een warm hart toegedragen aan de Traditie van de Tielsche Kermiskoek. Onze dank aan hen is dan ook groot! Benieuwd hoe u vriend van de Stichting kan worden? Lees meer...

Contact

Tolhuiswal 1A, 4001 LL, Holland
[t] +31 (0)344 654663
[e] info@kermiskoek.nl
[KvK] 6974 4580
[IBAN] NL24 RABO 0324 1350 17