html templates

Tielsche Kermiskoek

Tielse Kermiskoek

Ambachtelijke productie

De Tielsche Kermiskoek wordt gebakken volgens oud geheim familierecept. De koek wordt gemaakt met uitsluitend zuivere bijenhoning uit onze regio De Betuwe en de nieuwste oogst roggebloem. Daarnaast bevat de koek 7 geheime kruiden, die de koek zijn kenmerkende smaak geven. De Kermiskoek wordt geheel met de hand gemaakt via een ambachtelijke werkwijze.

Nadat de Kermiskoek gebakken is, moet de koek rijpen. Dit rijpingsproces is noodzakelijk voor de volle smaak en duurt minimaal 6 weken.

Hoe eet je de koek?

Conservator van het Flipje- en Streekmuseum, Peter Schipper, geeft uitleg over de herkomst van de koek. Daarnaast weidt hij uit over de gebruiken omtrent de consumptie.




Benieuwd hoe een koek smaakt? Of wil je een iemand die je liefhebt verassen met een Kermiskoek?

Koop dan nu een koek bij de Stichting!

Een kijkje in 1904...

Tielse Kermiskoek Verpakking

Verkoop Tielsche Kermiskoek 

Tielse Kermiskoek Transport

Transport bij 'Bakkerij De Volharding' 
op de Westluidensestraat 45 te Tiel

Tielse Kermiskoek Productie

Ambachtelijke productie

Contact

Tolhuiswal 1A, 4001 LL, Holland
[t] +31 (0)344 654663
[e] info@kermiskoek.nl
[KvK] 6974 4580
[IBAN] NL24 RABO 0324 1350 17